17 Mei 2017

Tarik Rezeki Guna Hukum Tarikan

Dengan menggunakan Hukum Tarikan dalam kehidupan anda, ia tidak memerlukan usaha yang banyak, malah tiada kos yang diperlukan. Pada hakikatnya, terdapat banyak perkara yang anda harus tahu untuk memulakannya dan ia akan memberi impak positif dalam kehidupan anda.

Berikut adalah tiga teknik asas dalam aplikasi Hukum Tarikan yang membolehkan anda mendapatkan hasil terbaik dalam hidup anda.#1 – Bersikap Positif

Salah satu kaedah paling mudah di mana anda boleh memperbaiki kualiti apabila anda menggunakan Hukum Tarikan adalah dengan sentiasa mengekalkan penampilan positif.

Apabila anda mempunyai sikap positif terhadap kehidupan, terdapat peluang baik yang mana ia menarik orang-orang positif, kesan-kesan positif dan transformasi berlaku dalam kehidupan anda.

Walaupun jika peristiwa di dalam hidup anda nampak biasa saja, dengan mengekalkan sikap dan penampilan positif, ia boleh menuju ke arah transformasi diri yang anda inginkan.

Dalam kehidupan realiti, penampilan positif anda akan membuatkan anda bersedia untuk memberikan masa kepada perubahan. Sentiasa melihat sesuatu dengan cara terbaik,  maka ia membolehkan anda menjadi lebih baik dalam kehidupan ini, yang akan menunjukkan jalan ke arah situasi yang positif.

#2 – Visualisasi

Teknik penting yang lain adalah dengan melakukan visualisasi atau gambaran di dalam minda anda. Ia adalah penting di mana anda sebenarnya menggambarkan ke mana halatuju anda di dalam kehidupan anda.

Gambarkan diri anda mempunyai kerjaya yang hebat, memandu kereta mewah idaman, mempunyai kesihatan yang baik, bebas kewangan dan kemudian anda akan dapat kebolehan untuk menghasilkan apa yang anda perlukan untuk membolehkan semua gambaran itu menjadi milik anda sepenuhnya.

Anda tidak boleh mencapai matlamat anda melainkan anda sudah mempunyai idea tertentu yang anda ambil dan berusaha dengan konsisten ke arah halatuju anda yang membantu anda mencapai matlamat yang telah ditetapkan.

#3- Saranan

Selalunya, kata-kata saranan boleh meningkatkan getaran energi diri anda yang membuatkan anda lebih bersemangat. Ini adalah kerana kata-kata tersebut telah tersemat di dalam minda anda dan menjadi kepercayaan baru anda.

Anda perlu mula dengan menulis apa yang anda inginkan dan sentiasa menyebutnya berulang-kali. Lebih banyak anda berkata dengan kuat dan sudah tentu impian anda akan datang kepada anda.

p/s : Ingin mengetahui cara yang lebih praktikal sila dowaload segera >>>>KLIK SINI

Kredit : http://www.irezwan.com/
5 ulasan

Kalau positif yang baik2 je akan hampir tp cara paling cepat nak tarik rezeki is sedekah

Sentiasa bersikap positif dan dengan sendirinya apa yang diingini pasti positif yang diperolehi.

yg no 1 tu... tampak mudah tp sukarrrrr utk laksanakan kalau diri dah terbiasa bersangka buruk

Tips yang baik ni Tuan, thanks


EmoticonEmoticon