25 April 2017

Pelancaran Formula Income Seumur Hidup

Pelancaran Formula Income Seumur Hidup...Sejak beberapa hari yang lepas saya telah menumpukan perhatian kepada formula ini.Saya yakin ini adalah satu formula yang praktikal kerana dicipta oleh insan hebat dalam dunia online iaitu Tuan Zamri Nanyan dan rakannya Tuan Razif Yusof.


Formula yang akan didedahkan ini sangat berharga dan bernilai dalam membantu masyarakat menambah pendapatan yang konsisten setiap bulan.Sungguh rugi jika tidak sanggup mengeluarkan sedikit duit untuk mempelajarinya.


Apa yang cuba saya paparkkan di sini untuk membuktikan bahawa formula ini bukan scammer atau cakap kosong semata-mata.Ianya adalah realiti dan semakin hangat diperkatakan selepas ini.


Sekiranya anda rasa sangat perlu untuk mengubah hidup iini dari tiada apa-apa menjadi luarbiasa,menyenangkan dan terbaik untuk keluarga maka lakukan tindakan pantas hari ini.

Saya tidak memberi jaminan berapa lama produk ini dikeluarkan dalam pasaran.Bila-bila masa boleh ditutup penjualan jika kouta sudah dipenuhi.



Semuanya bergantung kepada pemilik produk FISH.Apa yang perlu anda lakukan buat tindakan nekad dan berani.Jaminan mereka, wang akan dipulangkan jika anda tidak berpuas hati.

Akhir kata jom dapatkan segera Formula Income Seumur Hidup ini di >> SAYA BERMINAT

24 ulasan

menarik jugak ni. Siap iklan pakai paper lagi tu

wah... siap masuk paper lagi tu. mmg terbaik.:D

siapa takkan income seumur hidup kan..?

Zamri Nanyan ni mmg da pemes dari dulu lg..selalu dpt emel2 dr beliau psl jana income online

in shaa Allah memang terbaik

in shaa Allah mereka buat benda real nie..boleh caya berbanding yang lain..

promosi cara konvensional..

masih boleh diterima pakai sehingga ke hari ini

pastilah orang semua nak...persoalannya siapa yang sanggup sahaja untuk bekerja keras ke arah iti

saya tahu dan langgan emelnya sejak 2009 lagi..

Fish adalah promosi affiliate TONE EXCEL...siapa ingin beli harga promosi RM250.

adakah bro pasti...harganya begitu ?

Saya dah beli, module tak lengkap module 3 hingga 5 masih status di kemas kini.
Module 1 hingga 2 cerita pasal konsep pasif income yang banyak dari penulisan Robert kiyosaki.
MODULE BONUS IKAN JERUNG hanya menunjuk cara mempromosikan Tone -excel.
program bertumpu kepada menjual affiliate kepada orang melayu kat malaysia...aje bukan ke areana antarabangsa.

saya rezeki Allah bukan saja dari FISH. Sebagai orang ISLAM kita kena cari rezeki dengan berkerja baru dapat Pahala. Dalam program FISH ada yang akan gagal & ada yang akan berjaya. Yang Pasti Zamri tetap buat duit \...

Itu adalah gimik marketing aje nak tarik attention. Yang penting inti pati dalam FISH tu...boleh ke betul betul buat duit.?? Ingat kena bayar RM250, selepas tu RM350. Kalau 1000 orang beli...dah untung.

Saya pun sama tak sengaja langga zamri, dia raja Tone Excel dalam internet marketing.

Kaji Dulu sebelum buat kesimpulan. banyak lagi internet marketter kat malaysia nie, Shopvieo lagi terbaik, ajar tentang dropship antara bangsa.

Trbaik Sistem FISH ni
Saya pun rajin follow up Zamri Nanyan ni

kadang-kadang kalau asyik nak kaji sampai bila nak berjaya

belum cuba belum tahu..setiap peluang mesti dicuba baru tahu..

untuk berjaya perlukan usaha..

tak pelah Zamri Nanyan dapat duit..

Mark Zukerberg dapat duit pun kita tak kisah juga.

sebelum power kat luar negara..kasi terer dulu la dalam negara

orang yang positif akan berjaya bro..

Ada modal nnt nak dapatkan jugak formula ikan ni...hehe


EmoticonEmoticon